Individuele coaching

Je maakt je zorgen of zit met vragen over jezelf, je relatie, contacten met anderen,…? Je voelt je niet goed in je vel en je loopt telkens tegen dezelfde zaken aan in het leven? Je hebt het gevoel dat niemand je begrijpt en je kan nergens terecht met je vragen?

Durf de stap te zetten en praat erover. Samen gaan we op verkenning om jouw hulpvraag duidelijk te maken en stappen te zetten die je leven zullen veranderen.

Loopbaanbegeleiding

Je mist uitdaging of je loopt van de ene meeting naar de andere.  Je beseft dat je iets anders wilt, maar je weet niet goed wat.  Via loopbaancoaching krijg je terug een duidelijk beeld van wat je kwaliteiten en waarden zijn.  Zo krijg je nieuwe inzichten die je van een leuke job naar een fantastische job kunnen brengen!  Ik aanvaard loopbaancheques van VDAB waardoor je zelf maar 10 €/uur betaald. U kan via VDAB een cheque aanvragen van 4 uur die u slechts 40 € kost.  Check de website van VDAB indien u in aanmerking komt voor een loopbaancheque.

Relatietherapie

Iedereen heeft in zijn of haar relatie wel eens met spanningen te maken. Dit is normaal en conflicten horen zelfs bij een gezonde relatie. Maar wanneer de problemen te ernstig zijn of te lang aanslepen, kan het nodig zijn beroep te doen op deskundige hulp.

Jaloezie in relaties, ruzies, ontrouw, verbaal of fysiek geweld,… zijn voorbeelden waarbij relatietherapie een uitkomst kan bieden.

Samen bekijk ik met jullie om de verbinding die zoek geraakt is, terug te herstellen.

Plusoudercoaching

Als gediplomeerd stiefoudercoach help ik koppels en stiefouders om een succes te maken van hun nieuw samengesteld gezin. Je hebt een relatie met een partner met kinderen uit een vorige relatie. Zijn/haar kinderen vormen samen met jou en hun vader/moeder en wellicht ook nog jouw eigen en/of jullie gezamenlijke kinderen een nieuw gezin, parttime of fulltime.

En toch valt het af en toe tegen. Bij wie kan je terecht om hier eens over te praten? Voor je partner, familie en vrienden is het moeilijk te begrijpen wat je voelt en waar je tegenaan loopt.