Wie ben ik

Ik ben Ellen Migerode: vrouw, partner, mama, plusmama, dochter, vriendin,… Doorheen mijn eigen traject van persoonlijke groei ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden van mensen. De afgelopen 5 jaar heb ik verschillende opleidingen gevolgd met de idee om ooit mijn eigen praktijk op te starten.
Dit werd steeds op de achtergrond geschoven aangezien ik heel wat bordjes in de lucht te houden had waardoor ik me meermaals een clown voelde in mijn eigen leven. 
Na 18 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben in verschillende managementfuncties kan ik wel zeggen dat ik in een ‘gouden kooi’ gevangen zat. Mijn hart was al lang ergens anders maar mijn verstand zei om toch te blijven.
Toen het bedrijf onverwacht failliet ging was het behoorlijk schrikken. En wat nu?

Ondanks het feit dat de puzzelstukjes in elkaar vielen en ik nu eindelijk de tijd had om volop voor mijn eigen praktijk te gaan, was het verlaten van de veilige haven voor een sprong in het duister een grote stap voor mij. Maar I DID IT! Ik ben zeer trots dat ik nu volop voor mijn praktijk kan gaan en eindelijk iets doe waar ik terug energie van krijg en dichter bij mezelf blijf dan voorheen. Door mijn jarenlange ervaring met het werken met mensen begrijp ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen bij jezelf, in je relatie, je gezin en in je job. Ik begeleid je graag op je zoektocht naar rust, evenwicht en harmonie. Naast mijn algemene opleiding als coach/counselor ben ik ook gediplomeerd stiefoudercoach, relatietherapeut en loopbaancoach.

EllenMigrode